website beter vindbaar

Jouw website beter vindbaar

Wordt jouw website goed gevonden?

Goeie Tekst zorgt dat mensen jouw website vinden

Goed gevonden met Goeie Tekst!

Jouw website beter vindbaar

Is jouw website goed vindbaar? Hoger scoren in Google? De teksten van Goeie Tekst zorgen ervoor dat mensen jouw website vinden.

Teksten die scoren

Natuurlijk wil je nog beter gevonden worden. Laat Goeie Tekst jouw website een boost geven. Hoger scoren in zoekmachines als Google, Bing of Yahoo? Of zelfs een toppositie halen in bijvoorbeeld Google? Ook dat kan. Goeie Tekst levert sterke content. Hiermee is niet alleen jouw website beter vindbaar, maar je bereikt ook nog eens een hoge positie in de ranking van de zoekmachines.

Werkwijze

Goeie Tekst voert altijd eerst een zoekwoorden- en een zoektermenonderzoek uit. Deze eerste stap wordt vaak overgeslagen, maar deze stap vormt juist de basis voor een goede vindbaarheid en een hoge positie in de zoekmachine resultaten.

Vervolgens schrijft Goeie Tekst teksten die lekker lezen, zonder dat ze afbreuk doen aan de vindbaarheid. Deze SEO teksten zorgen ervoor dat meer mensen op jouw resultaten in de zoekmachines klikken.

Optimaliseren

Als jij tevreden bent over de teksten, volgt de laatste stap: het optimaliseren van de teksten. Uiteraard zorgt Goeie Tekst ervoor dat alle teksten voldoen aan het steeds wisselde SEO algoritme van zoekmachines als Google.

Geef jouw website een boost!

Goeie Tekst maakt jouw website niet alleen beter vindbaar, maar zorgt ook voor een hoge positie in GoogleBing of Yahoo. Ga ook voor teksten die scoren! Geef jouw website een boost!

Nieuwsgierig geworden of op zoek naar meer informatie?

Meer over effectieve teksten voor websites lees je hier!

Meer Goeie Tekst!

Goeie Tekst doet meer. Goeie Tekst schrijft ook teksten voor o.a. blogs, nieuwsbrieven, artikelen, whitepapers, boeken, advertenties, offertes en plannen van aanpak voor aanbestedingen op basis van Best Value en EMVI.

Veel opdrachtgevers gingen jou al voor.

Goeie Tekst is ook in te schakelen voor journalistieke opdrachten, bijvoorbeeld voor het schrijven van essays, blogs of artikelen. Maar ook voor het houden van interviews en die vervolgens te bewerken tot een artikel.

Wil je meer informatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

website beter vindbaar