Aanbod

Storytelling voor jou

Goeie Tekst schrijft niet alleen jouw verhaal, maar ook

jouw klantverhaal

 

Storytelling voor jou! 

Verhaal halen

Wat mijn vak zo ontzettend mooi maakt, is dat je met zoveel verschillende mensen in aanraking komt en bij zoveel verschillende bedrijven over de vloer komt. Mensen hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze vertellen je niet alleen hun dromen en successen, maar ook hun angsten en blunders.

Je krijgt een kijkje in de keuken of achter de schermen. Je ziet ‘where the magic happens’. De ene dag loop je met een helm, veiligheidsbril en geleende veel te grote schoenen met stalen neuzen een dag mee in de fabriek. De andere dag interview je in een mantelpakje de CEO van een groot bedrijf.

Geweldig die afwisseling! Maar het mooist: je hoort verhalen die je anders nooit gehoord had. Dat ik die verhalen mag opschrijven, dat zijn de krenten in de pap van mijn vak!

Storytelling: de kracht van verhalen

Ook voor jouw bedrijf, jouw dienst of product kun je verhalen inzetten. Met verhalen maak je verbinding. Klanten herkennen zich in of voelen zich aangesproken door jouw verhaal. Met storytelling zorg je indirect voor het binden van (toekomstige) klanten.

Meer weten over hoe je storytelling inzet om klanten te binden? Ik schreef er een blog over.

Nog mooier is het natuurlijk als bestaande klanten goeie verhalen vertellen over jouw dienstverlening of product. Een goeie review is echt van onschatbare waarde!

Laat daarom jouw klanten aan het woord in een ijzersterk klantverhaal. Hoe je dat het best aanpakt of hoe ik dat voor je doe, lees je hier.

Storytelling

GOEIE TEKST: THUIS IN VERHALEN!