Aanbod

Bloggen voor jou

Goeie tekst blogt ook voor jou

Bloggen voor jou!

Bloggen

Bloggen is een hele makkelijke manier om regelmatig van je te laten horen op social media. Zo kun je eenvoudig reputatie opbouwen en steeds meer bezoekers naar je website trekken. Als deze bezoekers vervolgens blijven terugkomen, vergroot je de expertstatus van je bedrijf. En daarmee scoor je steeds hoger in de ranking van de zoekmachines en word je dus beter gevonden via Google.

Dit is in een notendop wat bloggen voor jou kan doen. Klinkt goed toch?

Stok achter de deur

Zo simpel als het nu lijkt, is het natuurlijk niet. Er is wel werk aan de winkel!

Het spreekwoordelijke addertje zit ‘m in de regelmaat. Want met één of twee goede blogs ben je er nog niet. Je hebt een iets langere adem nodig. En ook een stok achter de deur.

Goeie Tekst is jouw stok achter de deur. Ik zorg ervoor dat je altijd voldoende blogs op de plank hebt liggen voor als je een keer geen inspiratie hebt of in tijdnood komt.

Inhaken

De onderwerpen van de blog(s) bepalen we samen van tevoren. We maken ook een planning wanneer welk onderwerp aan bod komt. Uiteraard leggen we de link met de actualiteit en haken we in op speciale dagen of evenementen. Denk aan de Olympische Spelen, het Songfestival, een beurs in jouw vakgebied, Blue Monday of Black Friday.

Voordat ik voor jou ga schrijven, kom ik altijd eerst langs. Uitgebreid sfeer proeven. Goed luisteren. Zien met wie ik te maken heb. Alleen dan kan ik écht iets goeds schrijven. Alleen dan kan ik iets schrijven dat jij zelf geschreven zou kunnen hebben en iets waarin jij je herkent.

Rammel jij nu niet zo 1,2,3 een serie inspirerende blogs uit je toetsenbord?

Goeie Tekst blogt ook voor jou!

bloggen voor bedrijven

Wil je eerst meer lezen?
Ik blog vooral voor anderen, maar ik vind het ook leuk om af en toe zelf wat te bloggen over schrijfzaken.
Lees hier mijn laatste blogs